23/04/2024

Κυριακή Σταμάτη – Μελέτη: Υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Πέτρο Τατούλη και τον συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος [βιογραφικό]

Κυριακή Σταμάτη – Μελέτη Υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Πέτρο Τατούλη και τον συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

safe_imageΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗ – ΜΕΛΕΤΗ

Γεννήθηκε το 1968 και ζεί στους Αγίους Θεοδώρους .Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Ανδρέα Μελέτη και μητέρα ενός γιού 19 ετών.
Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Κορίνθου.Σπούδασε στην Αθήνα στη Φιλοσοφική Σχολή και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γαλικών Σπουδών.Από το 1992 εργάζεται σαν εκπαιδευτικός στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών που διευθύνει.Το 2010 βραβεύτηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας με το βραβείο επιχειρηματικότητας.Τον τελευταίο χρόνο διατηρεί με το σύζυγό της κατάστημα εστίασης στο Λιμάνι Λουτρακίου.
Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσων Νομού Κορινθίας από το 2007 έως και σήμερα.Διετέλεσε γραμματέας των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αγίων Θεοδώρων.Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του Συμβουλίου Νέων Νομού Κορινθίας , του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Αγίων Θεοδώρων και του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης ” ΤΗΡΩΝ ” .
Τέλος, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών και είναι μέλος της Επιτροπής για το Κ.Α.Π.Η Αγίων Θεοδώρων.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο θεσμός του  ” Καλλικράτη ” δίνει τη δυνατότητα στις περιφέρειες να στηρίξουν την τοπική οικονομία υλοποιώντας σημαντικά έργα υποδομών, που με τη σειρά τους ενισχύουν τον πρωτογενή τομέα ,τις εξαγωγές, τον τουρισμό ,την επιχειρηματικότητα .Οι περιφέρειες ,ειδικά σήμερα, πρέπει να λειτουργήσουν  σαν μοχλός εξόδου από την κρίση , να διεκδικήσουν περισσότερες αρμοδιότητες από τις κεντρικές κυβερνήσεις , να δώσουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα  λειτουργώντας ευέλικτα και γρήγορα , και το κυριότερο , να προσφέρουν στους πολίτες  το συναίσθημα ότι τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα όπως η στέγη , η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η τροφή , η πρόσβαση στην εργασία , είναι εξασφαλισμένα στον τόπο που ζούμε.
Είναι ανάγκη λοιπόν ο Δήμος μας να έχει εκπροσώπηση στη περιφέρεια  και σε στενή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή , που θα αναδειχθεί απ’ αυτές τις εκλογές ,να συμμετέχει στις αποφάσεις και στα προγράμματα υλοποίησης έργων αναβάθμισης του τόπου μας ,μεταφέροντας τη φωνή των δημοτών και διεκδικώντας λύσεις για  αυτούς.
Συμμετέχω  λοιπόν στις  περιφερειακές εκλογές  ΓΙΑΤΙ με ενδιαφέρει το μέλλον  του τόπου μου  και των συμπολιτών μου .
Για αυτό απευθύνομαι  σε όλους εσάς  και  ζητώ τη στήριξη σας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Κυριακή Σταμάτη – Μελέτη: Υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Πέτρο Τατούλη και τον συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος [βιογραφικό]

Comments are closed.