25/04/2024

Η συνέντευξη που ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Φ. Θυμής του τότε Δημάρχου Κ.Λογοθέτη στον Κ. Αντωνίου [Video]

0

Βρήκαμε στο αρχείο του Loutrakitv.gr τη συνέντευξη του τότε Δημάρχου Κ. Λογοθέτη με αφορμή την έκδοση λογαριασμών της ΔΕΥΑΛ  που περιλάμβαναν την  δόση τέλους σύνδεσης αποχέτευσης. Είναι η συνέντευξη την οποία ζήτησε να μεταδόσουμε προκειμένου να αποδείξει ότι ο Κώστας Λογοθέτης ο Δήμαρχος παρενέβαινε στη διοίκηση της ΔΕΥΑΛ.
Ακούστε την εκπομπή και τα συμπεράσματα όπως πάντα δικά σας:

Ακολουθεί το άρθρο όπως ακριβώς είχε δημοσιευτεί στις 08/01/2014

Λογαριασμοί ΔΕΥΑΛΠ- Αγ. Θεοδ. Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Κ. Λογοθέτης στην εκπομπή “cafe ελληνικόν”

Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης καλεσμένος του Κώστα Αντωνίου καφέ ελληνικόν 30 70 2013Η εκπομπή “cafe ελληνικόν”  ανέδειξε το θέμα που ταλανίζει τους πολίτες του Δήμου και έχει να κάνει με την αύξηση στον τελευταίο λογαριασμό ύδρευσης. Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Κ. Λογοθέτης παρεμβαίνει στην εκπομπή του Κώστα Αντωνίου “cafe ελληνικόν” στον Lradio 87.5  προκειμένου να τοποθετηθεί για την έκδοση λογαριασμών από τη ΔΕΥΑΛΠ – Αγ. Θεοδώρων που περιλαμβάνουν την πρώτη δόση τέλους σύνδεσης αποχέτευσης. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛΠ – Αγ. Θεοδώρων Π. Βαρελάς θα είναι αύριο Παρασκευή 20/12/2013 στις 10 το πρωί στην εκπομπή “cafe ελληνικόν” προκειμένου να εκφράσει τη δική του άποψη.

Ο κ Δήμαρχος διαχωρίζει τη θέση του τονίζοντας ότι προσπάθησε να επηρεάσει την απόφαση των μελών του ΔΣ της ΔΕΥΑΛΠ – Αγ. Θεοδ. αλλά θεσμικά δεν έχει το δικαίωμα να παρέμβει στις αποφάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης που λειτουργεί αυτόνομα. Ακούστε παρακάτω τα όσα είπε μόλις γίνει διαθέσιμο το video που μεταφορτώνεται:.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *