19/04/2024

Η κόρη του Γουίλ Σμιθ έβγαλε 22 σακούλες σκουπίδια από ελληνικές παραλίες [photos]

0

Ο Γουίλ Σμιθ, εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα χαίρεται το Ιόνιο πέλαγος και τα νησιά του, οικογενειακώς. Ομως η κόρη του δεν μας έκανε και την καλύτερη διαφήμιση.

Το αστέρι της μεγάλης οθόνης, Γουίλ Σμιθ, εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα χαίρεται το Ιόνιο πέλαγος και τα νησιά του, οικογενειακώς, όπως αναφέρει το corfupress.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο Γουιλ Σμιθ έχει φτάσει στη χώρα μας με υπερπολυτελή θαλαμηγό και βρίσκεται ανάμεσα από Κέρκυρα και Αντίπαξους.
Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει και η εδώ και 20 χρόνια σύζυγός του, Jada Koren Pinkett αλλά και η κόρη του Willa, η οποία είναι κατενθουσιασμένη από τα νερά των ελληνικών θαλασσών και έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες στο instagram.

Ωστόσο, υπήρξε κι ένα θέαμα που τη σόκαρε: Tα σκουπίδια στις ακτές μας, κάτι που δεν άφησε έτσι. Μαζί με το προσωπικό της θαλαμηγού γέμισαν σακούλες απορριμμάτων από την παραλία και ανέβασαν τη φωτογραφία στο instagram.

Eνα θέαμα που δεν αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.

«Δεν άντεχα να βλέπω αυτές τις όμορφες ελληνικές παραλίες γεμάτες σκουπίδια», έγραψε η ίδια και μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από τον καθαρισμό της.

img_4107 img_4108 img_4109 img_4110 img_4111

Η ίδια μαζί με τη μητέρα της και το προσωπικό της θαλαμηγού, έβγαλαν 22 ολόκληρες σακούλες σκουπίδια από 3 παραλίες στους Αντίπαξους, τις οποίες πήραν μαζί τους στο σκάφος.

img_4103 img_4104 img_4105 img_4106

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *