«ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ», «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.» και «ΑΧΑΪΚΗ ΠΙΤΑ» στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος στην χθεσινή συνεδρίασή του ενέκρινε την εγγραφή τριών  (3) εταιρειών στα Μητρώα του Συνδέσμου.

Πρόκειται για τις εταιρείες «ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ»,  «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.» και «ΑΧΑΪΚΗ ΠΙΤΑ».

Η  εταιρεία  «ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ»  έχει ως κύριο αντικείμενο τον  σχεδιασµό, την ανάπτυξη, την εκμετάλλευση και την διαχείριση της  Βιομηχανικής  Περιοχής Πατρών Επίσης δραστηριοποιείται  στην διοίκηση κατασκευαστικών έργων, στην παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών στους χρήστες των ΒΙ.ΠΕ.,  στην οργάνωση και λειτουργία εγκαταστάσεων περιβαλλοντικής διαχείρισης, στην εκπόνηση αναπτυξιακών και άλλων προγραμμάτων του ιδιωτικού ή ευρύτερου δημοσίου ενδιαφέροντος, στις  ενεργειακές υπηρεσίες και στις οικονομοτεχνικές αναλύσεις επενδυτικών σχεδίων.

H «ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ»    έχει υπό την διαχείριση της 27 βιομηχανικές περιοχές σε όλη την χώρα στις οποίες βρίσκονται εγκατεστημένες 2.285 επιχειρήσεις στις οποίες  απασχολούνται πάνω από 30.000 εργαζόμενοι.

Η εγγραφή της «ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ» στα μητρώα του Συνδέσμου αποτελεί το επιστέγασμα της πολύ καλής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο Φορέων και  δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ουσιαστικότερη συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι  εγκατεστημένες επιχειρήσεις στις βιομηχανικές περιοχές.   ( www.etvavipe.gr )

           Η εταιρεία  «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.» ανήκει στις εγκατεστημένες επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών. Αντικείμενό της   είναι οι βιομηχανικές κατασκευές, η κατασκευή και η  ανέγερση μεταλλικών κτηρίων όσο και η ανάπτυξη και  η εφαρμογή βιομηχανικών λύσεων καθώς επίσης και η τεχνική υποστήριξη βιομηχανιών στο ηλεκτρομηχανολογικό τομέα.  ( www.olympicmechanical.gr )

Τέλος  η  εταιρεία «ΑΧΑΪΚΗ ΠΙΤΑ» ανήκει στον  διατροφικό κλάδο των επιχειρήσεων. Με παραγωγή αρτοσκευασμάτων και διανομή σε πάνω από 130 σημεία πώλησης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Ιταλία ,Αγγλία και Πολωνία)αποτελεί μέρος της αλυσίδας της βιομηχανικής και επιχειρηματικής ζωής της περιοχή μας. ( www.axaikipita.gr )

Η ένταξη των τριών παραπάνω σημαντικών παραγωγικών επιχειρήσεων   στο μητρώο μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος  επιβεβαιώνει και τον σημαντικό ρόλο,  που διαδραματίζει ο Σύνδεσμος  με το να στέκεται αρωγός, να προωθεί και να διεκδικεί λύσεις, από την Πολιτεία και τους Κυβερνητικούς Φορείς, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του και στην δύσκολη αυτή  οικονομική συγκυρία είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαίος.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *