Δεν χρειάζεται να πας για ψώνια για ναανανεώσεις το στιλ σου

0

Στιλιστικά hacks που θα φρεσκάρουν τις εμφανίσεις σου

Καμιά φορά, αρκεί ένα ωραίο μεταξωτό μαντήλι, ένας ενδιαφέρον μπερές ή fedora hat για να κάνουν την διαφορά, σε μια σου εμφάνιση. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που προσφέρουν στα σύνολά μας, casual ή μη, μοναδικότητα.

Αλλά και…. «μικρές» να μην είναι οι λεπτομέρειες που θα προσφέρεις σε ένα σου look και απλά αλλάξεις λίγο το παιχνίδι στον τρόπο που συνδυάζεις τα ρούχα σου, και αμέσως-αμέσως νιώθεις έναν αέρα ανανέωσης να… φυσάει προς το μέρος σου.

Αν λοιπόν, θέλεις να πάρεις λίγο… αέρα και εσύ αλλά και το στιλ σου, κάνε το με τα παρακάτω στιλιστικά hacks. Το καλό της υπόθεσης; Δεν χρειάζεται να πας για ψώνια για να το καταφέρεις αυτό! Τι, για έξοδα είμαστε τώρα;

5waystorevampyostyle_01.jpgΠρόσθεσε ένα μαντήλι ή ένα καπέλο ή όποιο αξεσουάρ αγαπάς περισσότερο, στην εμφάνισή σου και θα ξεχωρίσεις αμέσως.

5waystorevampyostyle_02.jpgΠαίξε με τα ρούχα σου. Φόρεσε το μπουφάν σου, αφήνοντας τους ώμους εκτεθειμένους, φέρνοντας το πανωφόρι σου στο πλάι κτλ. Δημιούργησε ένα ενδιαφέρον στιλιστικό «τρικ» με τα ρούχα σου, πειραματίζοντας πρώτα με αυτά!

5waystorevampyostyle_03.jpgΠες «ναι» στα vintage ρούχα και δώσε τους νέα πνοή συνδυάζοντάς τα με καινούργια και trendy κομμάτια.

5waystorevampyostyle_04.jpgΤα φωτεινά και bold χρώματα θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου –ειδικά αν φορέσεις μία έντονη απόχρωση από την κορυφή ως τα νύχια.

5waystorevampyostyle_05.jpgΔώσε ένα boost στο πρωινό σου ντύσιμο, φορώντας ένα ρούχο ή αξεσουάρ που είναι πιο βραδινό ή πιο… λαμπερό!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *