24/04/2024

Δέμα από τον Ομπάμα κατά λάθος

0

Δέμα από τον Ομπάμα κατά λάθος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Ο Ομπάμα έστειλε δώρο σε...λάθος γυναίκα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

​Όχι δεν πρόκειται για άλλο ένα στραβοπάτημα του Μπαράκ Ομπάμα (αλλά για… λάθος! Αυτή τη φορά όντως δεν έφταιγε ο αμερικανός πρόεδρος για το δώρο σε λάθος γυναίκα αλλά το ταχυδρομείο! Ευτυχώς, γιατί ποιος άκουγε μετά τη Μισέλ!
Το δώρο κανονικά πήγαινε στη νονά των κοριτσιών του Ομπάμα αλλά κατέληξε σε μία άγνωστη γυναίκα η οποία έτριβε τα μάτια της όταν το είδε. 

Η Αλέιν Εκλαντ Τσερτς από το Ιλινόις παρέλαβε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το δέμα που περίμενε από τον γαμπρό της. Το κουτί ήταν κατεστραμμένο, αλλά είχε μία έκπληξη. Ένα επιπλέον δώρο με μία χειρόγραφη κάρτα που ανέφερε «από τον Μπαράκ, την Μισέλ και τα κορίτσια».

1510527_10151879105176872_2123891880_n.jpg

Όπως διαπιστώθηκε, όταν το δέμα καταστράφηκε, οι υπάλληλοι του ταχυδρομείου στην προσπάθειά τους να το… συμμαζέψουν έβαλαν κατά λάθος μέσα και ένα άλλο πακέτο. Εκείνο που είχε φύγει από το Λευκό Οίκο για την «Mama Kaye», δηλαδή την Ελεανορ Γουίλσον, που είναι η νονά της Σάσα και της Μαλία, των κορών του Ομπάμα.

Τότε η Τσερτς εντόπισε την σωστή παραλήπτρια του δέματος των Ομπάμα και επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά προκειμένου να την ειδοποιήσει για το δώρο της και το λάθος που έγινε!

Πηγή: Star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *