19/04/2024

Γιατί χώρισαν Θρασκιά Φωτόπουλος;

2

Μόλις εχθές ανακοινώθηκε ο χωρισμός του πιο αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz.

Η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος μετά από 9 χρόνια κοινής συμβίωσης και δυο παιδιά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. διαβάστε παρακάτω.

Δημοσιογραφικά πηγαδάκια εδώ και μήνες είχαν αρχίσει να διαρρέουν πως η παρουσιάστρια περνάει μεγάλη κρίση στον γάμο της και πως είχε κάνει ήδη τις κινήσεις της για να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση.

Η ίδια, ανέκαθεν, κρατούσε τον γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σαν επτασφράγιστο μυστικό, είτε σε χαρές είτε σε δυσκολίες.

Η αλήθεια είναι πως στο Youweekly.gr το ψάξαμε πολύ για το τι πραγματικά συνέβη και ένας τέτοιος γάμος διαλύθηκε και μετά από επικοινωνία που είχαμε με φίλους, συνεργάτες και ανθρώπους που είναι αρκετά κοντά της μάθαμε τους λόγους που πάρθηκε μια τέτοια απόφαση.

 

Η Ράνια κρατούσε τα προβλήματα του γάμους της για τον εαυτό της και μόνο. Δεν τα συζητούσε εύκολα με κάποιον, ήθελε να «παλέψει» μόνη της, κάτι που έκανε και σε όλη της την ζωή. Οι λόγοι που τους χώρισαν λοιπόν ήταν οι έντονοι καυγάδες που τον τελευταίο καιρό είχαν φουντώσει αρκετά. Οι «βουβοί» τσακωμοί στο σπίτι, με την έγνοια να μην τους καταλάβουν τα παιδιά, οι φωνές και τα «μούτρα» ήταν αυτό που μετά από 9 χρόνια τους έκανε να δώσουν τέλος και επίσημα στην σχέση τους.

Μπορεί η κακές γλώσσες να αναφέρουν πως τρίτο πρόσωπο ήταν ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε όμως εμείς στο Youweekly.gr δεν πρόκειται να κάνουμε τέτοιο κίτρινο ρεπορτάζ για ένα ζευγάρι που πίσω του έχει δυο υπέροχα παιδιά.

Αυτό που θα σας μεταφέρουμε είναι πως την απόφαση χωρισμού την έχουν πάρει εδώ και 3 μήνες και μάλιστα η παρουσιάστρια έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά της κι έχει μεταφερθεί σε νέο σπίτι.

Ο λόγος που θέλησαν να κρατήσουν τον χωρισμό αυτό κρυφό από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες και δεν το δημοσιοποίησαν πιο νωρίς ήταν καθαρά για τα παιδιά τους. Τα αγαπούν, τα λατρεύουν και τα σέβονται τόσο πολύ που δεν θα ήθελαν με τίποτα να επηρεάσει κάτι την ήρεμη καθημερινότητά τους.

Σύμφωνα μάλιστα με άτομο που βρίσκεται στο πολύ στενό της περιβάλλον, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του το Youweekly.gr, μας αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια περνάει πολύ δύσκολες στιγμές κάτι που προδίδεται κιόλας από τις αναρτήσεις της στο instagram (δείτε εδώ) και πως χρειάζεται χρόνο με τον εαυτό της. Έχει ανάγκη να παλέψει μόνη της με την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βιώνει και να καταφέρει να βγει νικήτρια και πιο δυνατή.

Εμείς θα της ευχηθούμε ότι καλύτερο και είμαστε σίγουροι πως η ζωή θα της φέρει την ευτυχία, το χαμόγελο και κάτι νέο, που σίγουρα της αξίζει.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Γιατί χώρισαν Θρασκιά Φωτόπουλος;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *