Ήρθαν στα χέρια 2 κυρίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου κατά τη συζήτηση του θέματος περί υδροδότησης κατοικιών στον οικισμό Σκάρπα [Video]

3

Στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε πολλή τροφή για δημοσιεύσεις και αναλύσεις και ακόμα περισσότερη τροφή για σκέψη.
Στα προ ημερησίας θέματα θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε επόμενα άρθρα. Προς το παρόν θα σταθούμε στο ζωτικής σημασίας ζήτημα της υδροδότησης κατοικιών στον οικισμό Σκάρπα Λουτρακίου.
Ένα τόσο σημαντικό θέμα που επηρεάζει άμεσα τις ζωές των δημοτών δεν μπορούσε να μην έχει ένταση.
Όπως πάντα όμως παρακολουθήσαμε  αυτή την “αρρώστεια” του διχασμού που έχει εθνικό χαρακτήρα και όχι τοπικό,. Απόψε λοιπόν αντί να μαλώσει η ομάδα των οικιστών που διεκδικούσαν το νερό με τους Δημοτικούς Συμβούλους, δύο κυρίες ήρθαν στα χέρια και μάλωσαν μεταξύ τους.

Οι εικόνες που θα δείτε μαρτυρούν σε όλο το μεγαλείο του την ένταση που οφείλεται αφενός στην ανάγκη για επίλυση του προβλήματος και αφετέρου στο συσσωρευμένο θυμό από τον εμπαιγμό που ασιθάνονται ότι υφίστανται, όσο οι Δημοτικές Αρχές δεν επιλύουν το πρόβλημά τους.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το θέμα ήρθε απόψε προς συζήτηση κατόπιν συγκέντρωσης των απαιτούμενων υπογραφών από δημότες και ψηφίστηκε η αναβολή του θέματος προκειμένου να έρθει πιο προετοιμασμένο και βασισμένο σε γνωματεύσεις νομικών. Αν αυτή ήταν η αντίδραση απόψε μπορείτε να φανταστείτε τι έχει να γίνει αν και όταν ξαναέρθει το θέμα προς ολοκληρωμένη συζήτηση.

Οι τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων σαφώς και παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Προς το παρόν όμως θα “παίξουμε” το επίμαχο απόσπασμα με την κυρία που προσπαθούσε να τοποθετηθεί και την τραβούσαν για να μην μιλήσει.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Ήρθαν στα χέρια 2 κυρίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου κατά τη συζήτηση του θέματος περί υδροδότησης κατοικιών στον οικισμό Σκάρπα [Video]

  1. Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν ταζης τα πάντα ΓΙΑ ΤΑ Ψυφαλακια ας πρόσεχαν

  2. Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΑΙ Ο ΥΔΡΟΦΌΡΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ ΒΡΗΤΕ ΑΛΗ ΛΙΣΗ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΜΌΝΙΜΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΌΧΙ ΑΛΟΥΣ ΝΤΒΑΤΖΙΔΕΣ ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑΑΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *