Έγκυος η Σία Κοσιώνη – Το έκανε γνωστό μέσω Facebook

0

 Με έναν γλυκύτατο τρόπο ανακοίνωσε στο Facebook την εγκυμοσύνη της η Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ζητώντας την… κατανόηση του κοινού, καθώς για κάποιο διάστημα, όπως λέει, τις ειδήσεις θα τις παρουσιάζουν δύο!

H όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι ζευγάρι με τον Κώστα Μπακογιάννη τα τελευταία τρία χρόνια, διάστημα κατά το οποίο συνεχώς οι φήμες τούς θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ δεν είχαν λείψει και τα κατά καιρούς δημοσιεύματα στο παρελθόν που ήθελαν τη Σία Κοσιώνη να είναι έγκυος.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, όταν η δημοσιογράφος είχε ερωτηθεί αν υπάρχει χρόνος στο 24ωρό της για ένα μωρό, είχε απαντήσει: «Τι να σου πω; Εγώ εδώ στο γραφείο βλέπω πολλές γυναίκες που είναι παθιασμένες με τη δουλειά τους, κι όμως είναι μάνες. Πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή προκύψει αυτό, όλα θα προσαρμοστούν. Πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όπως έχουν κάνει οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας, δουλεύοντας και μεγαλώνοντας τόσα παιδιά».

Κάποια άλλη στιγμή, απαντώντας πάλι στο ίδιο ερώτημα, η παρουσιάστρια είχε πει: «Μπορεί η ζωή να αλλάζει με τη γέννηση ενός παιδιού, αλλά αν τύχει, θα αντιμετωπίσω την πρόκληση, καθώς όλες οι γυναίκες με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνουμε πάντα να τα βγάζουμε πέρα με ό,τι και να κάνουμε».

Η πιο πρόσφατη αναφορά της στο θέμα «παιδί» είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο, με την Σία Κοσιώνη να δηλώνει: «Όχι. Όπως τόσες γυναίκες έκαναν παιδιά και δεν βρέθηκαν εκτός κούρσας, έτσι κι εγώ. Η δουλειά μας είναι μια δουλειά όπως όλες οι άλλες. Τι διαφορά έχω εγώ που δουλεύω 12 ώρες από μια γυναίκα που δουλεύει 12 ώρες ως πωλήτρια, ως εργάτρια; Καμία. Όλες οι εργαζόμενες έχουν δυσκολία στο να μεγαλώσουν παιδιά, αλλά με κάποιον τρόπο τα καταφέρνουν. Όταν το αποφασίσω θα το κάνω και θα τα καταφέρω. Πιστεύω πολύ στη γυναικεία αντοχή».

Πηγή: iefimerida.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *