19/04/2024

Σε δημοπρασία άγνωστες γυμνές φωτογραφίες της… 18χρονης Μαντόνα

0

Νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα από την Μαντόνα; Μάλλον όχι… Νέες γυμνές φωτογραφίες της «βασίλισσας της pop» όταν ήταν μόλις 18 χρονών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, καθώς πρόκειται να δημοπρατηθούν αυτή την εβδομάδα

Μετά από 35 χρόνια καριέρας, ατελείωτων επιτυχιών και συνεχούς πρόκλησης, η Μαντόνα πάντα βρίσκει τρόπους να απασχολεί, ακόμη και όταν δεν το κάνει οικειοθελώς. Όπως αυτές τις μέρες, που βγαίνουν στο «σφυρί» οι γυμνές φωτογραφίες που είχε τραβήξει στο ξεκίνημα της καριέρας της, για να βγάλει τα προς το ζην.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πίσω στο μακρινό… 1977, όταν η Μαντόνα ήταν μόλις 18 ετών και είχε ήδη βάλει στόχο στο μυαλό της να κατακτήσει την σόου μπιζ. Το νεαρό κορίτσι από το Ντιτρόιτ θα έφτανε σύντομα στη Νέα Υόρκη με ελάχιστα δολάρια στην τσέπη και όνειρο να κατακτήσει τον κόσμο και… τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Κατά καιρούς έχει παραδεχθεί ότι χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τεράστιες αντιξοότητες (υπήρξε θύμα βιασμού και ένοπλης επίθεσης) και να κάνει κάθε είδους δουλειά (συμπεριλαμβανομένου και του γυμνού μοντέλου) για να επιβιώσει στο «Μεγάλο Μήλο».

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, πρόκειται να δημοπρατηθούν σήμερα στη Νέα Υόρκη από το «Gotta Have Rock and Roll». Η δημοπρασία θα λήξει την 1η Δεκεμβρίου και η τιμή εκκίνησης για τη φωτό κυμαίνεται από 800 έως 1.200 δολάρια. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Cecil Taylor, την περίοδο που η Μαντόνα ήταν ακόμη φοιτήτρια.

 

Σε αυτές βλέπουμε την Μαντόνα να ποζάρει ημίγυμνη ή τελείως γυμνή χορεύοντας ως μπαλαρίνα – άλλωστε ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια – αλλά ακόμη και χωρίς… παντελόνι, φορώντας μόνο μια μπλούζα, ένα τουρμπάνι στο κεφάλι και το… ακομπλεξάριστο χαμόγελό της στα χείλη, δείχνοντας τι επρόκειτο να ακολουθήσει τις επόμενες δεκαετίες.

 

ΣΣ: Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας από το Gotta Have Rock and Roll

Πηγή: news247

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *