Πώς θα έχετε τον καλύτερο οργασμό της ζωής σας

0

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ο γυναικείος οργασμός δεν είναι κάτι το ανέφικτο
Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Ο γυναικείος οργασμός έχει απασχολήσει και συνεχίζει να απασχολεί, τόσο τις γυναίκες όσο και τους επιστήμονες. Όσο όμως δύσκολος και αν σου φαίνεται, ο γυναικείος οργασμός δεν είναι κάτι το ανέφικτο, γιατί αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές θα βιώσετε τον καλύτερο οργασμό της ζωή σας.

 

Μείνετε ενυδατωμένοι

Ναι σωστά διαβάσατε είναι ενυδάτωση δεν παίζει σημαντικό ρόλο μόνο στην υγεία αλλά είναι επίσης ζωτικής σημασίας και για την κρεβατοκάμαρα. Η ενυδάτωση εξασφαλίζει καλύτερη φυσική λίπανση του κόλπου κάτι που συμβάλει στην καλύτερη σεξουαλική ζωή, ενώ η αφυδάτωση έχει σαν συνέπεια χαμηλή λίμπιντο.

Αυξήστε την ωκυτικίνη

Τι είναι η ωτικοτίνη; Είναι μια ορμόνη η οποία σύμφωνα με μελέτες βοηθάει τα ζευγάρια να έχουν πιο έντονους οργασμούς. Για να πετύχετε την αύξηση αυτής της ορμόνης πρέπει απλά να αρχίσετε τις αγκαλιές και τα φιλιά με το σύντροφό σας.

Κάντε γιόγκα

Κι όμως όσο πιο καλά ξέρετε να τεντώνετε το σώμα σας, τόσο βελτιώνεται η σεξουαλική σας ζωή και μπορείτε να πετύχετε όχι ούτε δυο αλλά πολλαπλούς οργασμούς. Οι στάσεις της γιόγκα που στοχεύουν στην περιοχή της πυέλου θα σας εξοικειωθείτε με τους κολπικούς σας μύες.

Αρχίστε να αυτοϊκανοποιείστε

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να έχετε τους καλύτερους οργασμούς είναι ο αυνανισμός. Όμως μη φτάσετε στην κορύφωση, απλά αφήστε τη συνέχεια στο σύντροφό σας και θα το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά έντονο.

Καθυστερήστε τη σεξουαλική πράξη

Αν θέλετε να έχετε τους καλύτερους οργασμούς της ζωής σας απλά δεν χρειάζεται να βιάζεστε να ολοκληρώσετε. Το σημαντικό είναι αν απολαύσετε το ταξίδι. Όσο πιο πολύ καθυστερείτε την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης τόσο πιο έντονος οργασμούς θα έχετε.

Πιείτε το παρακάτω ρόφημα

Ζεστάνετε λίγο γάλα και προσθέστε μια πρέζα σαφράν και πιείτε το. Η γεύση και το άρωμα που απελευθερώνονται από το ρόφημα λειτουργούν αφροδισιακά.

Ανέβαστε τη θερμοκρασία

Πριν το σεξ κάντε ένα ζεστό μπάνιο για να αυξήσετε τη ροή του αίματος στον κόλπο και να έχετε καλύτερους οργασμούς.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *