Προώθηση Κορινθιακών προϊόντων σε επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής

0

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας, συνάντηση για την προώθηση Κορινθιακών προϊόντων σε επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής.

Στόχος της συνάντησης ήταν να φέρει σε επαφή παραγωγούς, μεταποιητές, προμηθευτές και εμπόρους Κορινθιακών προϊόντων και μεγάλους αγοραστές πχ εταιρίες , ξενοδόχους, εστιάτορες κλπ οι οποίοι συζήτησαν την δυνατότητα για μεταξύ τους συνεργασίες.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας θεωρεί πως η διασύνδεση του πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα είναι ο βασικός τρόπος αναβάθμισης του τοπικού τουριστικού προϊόντος και θα πρέπει να γνωρίσουν οι επισκέπτες τα κορινθιακά προϊόντα και την πλούσια αγροτική παραγωγή του νομού.

Αποτελεί σύγχρονη απαίτηση το τουριστικό προϊόν να έχει έντονο τοπικό χαρακτήρα – γαστρονομία, οινογευσία, περιήγηση σε αρχαιολογικούς χώρους , χώρους θρησκευτικού ενδιαφέροντος κλπ.

img_3884

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Νανόπουλος, αναφέρθηκε στις δραστηριότητές του επιμελητηρίου σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο για την προώθηση και στήριξη των προϊόντων και των επιχειρηματιών του Νομού Κορινθίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο .

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *