Ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου Αλέξανδρος παντρεύτηκε την ηθοποιό αγαπημένη του

0

Μπορεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος να χωρίζει από τη Βίκυ Σταμάτη, αλλά πριν από λίγες ημέρες ο γιος του Αλέξανδρος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, την ηθοποιό Ιωάννα Παλαιοπάνου.

Μακριά από τα φλας και τις κάμερες και σε στενό οικογενειακό κύκλο, ο γιος του πρώην υπουργού και πολιτικός μηχανικός Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την ηθοποιό και μούσα του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη, Ιωάννα Παλαιοπάνου, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στη θάλασσα.

Κουμπάρος ήταν ο επίσης ηθοποιός Γρηγόρης Πατρικαρέας, ενώ η φίλη της νύφης, ηθοποιός και σχεδιάστρια Κατερίνα Σαβράνη, δημιούργησε το headpiece, τα παπούτσια και τα στέφανα, όλα χειροποίητα. Το νυφικό έφερε την υπογραφή «made bride by Antonea».

Ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος με την κόρη του από τον πρώτο γάμο (NDP)

Ο πατέρας του γαμπρού δεν παρευρέθη στον γάμο, καθώς, σύμφωνα με την Espresso, η Βίκυ Σταμάτη δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου και αδελφή του γαμπρού, Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Η Ιωάννα Παλαιοπάνου έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στις σειρές «Οίκος αντοχής» και «Αν μ’ αγαπάς» στον Alpha και «Για την Αννα» και «Amore Mio» στον ΑΝΤ1. Ομως, εκεί που ξεχώρισε ήταν στον ρόλο της Γκίτα στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Να σημειωθεί πως  ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, ενώ από τον πρώτο του γάμο με τη φωτογράφο Μαρία Μαρκέζη έχει αποκτήσει μία όμορφη κόρη, την Κιάρα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *