Με το «This is Love» η Demy πάει στο Κίεβο για τη Eurovision 2017 [video]

0

Με το τραγούδι «This is love» η Demy θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 62ο τελικό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Κίεβο.

Κατά τη διάρκεια του ελληνικού τελικού, ο οποίος μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, παρουσιάστηκαν τρία τραγούδια, το «When the morning comes around», το «Αngels» και το «This is love», το οποίο αναδείχθηκε το αγαπημένο του κοινού και των κριτικών επιτροπών. Το 70% της τελικής απόφασης βασίστηκε στις ψήφους του κοινού και το 30% στην κριτική επιτροπή των ελληνικών κοινοτήτων της ομογένειας.

H σύνθεση και η παραγωγή του χορευτικού τραγουδιού ανήκει στον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους στίχους έγραψαν η αδερφή της Demy, Romy Papadea, και ο John Ballard, ενώ η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον Φωκά Ευαγγελινό.

Το νικηφόρο τελικά τραγούδι της Demy διέρρευσε προσφάτως στο διαδίκτυο, γεγονός που έκανε την ΕΡΤ να εξετάσει το ενδεχόμενο αποκλεισμού του. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο ελληνικός τελικός παρουσιάστηκε από τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά και τον ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο. Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τις κλήσεις και τα SMS θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

https://m.youtube.com/watch?ebc=ANyPxKptichoFo16w5WLvbUAOc8R_wQZQsTxM8-5qYngdRxWOvZfjcCl78Fzw4p3lx02Q24sD2Kb&v=sBom9VecMKw

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *