Κινέζα αυτοκτόνησε επειδή η νύφη της ήταν κοντή

0

Σε μια έκρηξη απελπισίας πήρε το μηχανάκι της και βούτηξε σε ένα ποτάμι

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην κινεζική επαρχία Henan με πρωταγωνίστρια μια 47χρονη, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της, διαμαρτυρόμενη για το ύψος της αρραβωνιαστικιάς του γιου της.

Η γυναίκα, γνωστή ως κα. Λιν, έπεσε και πνίγηκε σε ποτάμιτης κομητείας Ningling στις 17 Νοεμβρίου. Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν δραματικά βίντεο που δείχνουν τον σύζυγο της 47χρονης να προσπαθεί να την ανασύρει από το νερό, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. Μαζί του βούτηξε στον ποταμό και ο γιος της οικογένειας. Τους δύο άνδρες διέσωσαν αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο.

 

«Η κυρία Λιν είχε διαφωνίες με το γιο της για την επιλογή της μέλλουσας συζύγου του. Η νύφη της ήταν από το ίδιο χωριό και η κυρία Λιν δεν την ενέκρινε γιατί ήταν κοντή. Στη συνέχεια σε μια έκρηξη απελπισίας πήρε το μηχανάκι της και βούτηξε σε ένα ποτάμι» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών για το περιστατικό.

 

Σε δημοσιεύματα κινεζικών εφημερίδων ωστόσο διατυπώνεται μια διαφορετική εκδοχή, σύμφωνα με τα οποία τα αίτια που οδήγησαν τη 47χρονη στην αυτοκτονία ήταν οικονομικής φύσεως. Όπως αναφέρουν, η οικογένεια Λιν δεν μπορούσε να αντέξει τις απαιτήσεις της νύφης που φέρεται να έχει ζητήσει να της αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *