Ζώδια: Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

1

H Aφροδίτη στον Τοξότη δεν προτιμά τις βαρετές και τις συμβατικές σχέσεις. Οι κόντρες της με τον Ποσειδώνα μας οδηγούν σε ουτοπίες και εξαπατήσεις στον έρωτα. Όμως τις μέρες των Χριστουγέννων περνά στον Αιγόκερω και ο έρωτας σοβαρεύει.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει αισιοδοξία και φλερτ και αν είσαι μόνη, είναι πιθανό να αναζητάς την περιπέτεια. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 23 σε καλεί να αναθεωρήσεις απόψεις ή ακόμα και τη στάση που κρατούσες στο ταίρι σου. Η νέα Σελήνη στις 18 διώχνει όλα τα εμπόδια και λύνει προβλήματα. Προσπάθησε να βελτιώσεις τη σχέση σου και να πλησιάσεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Νέες γνωριμίες ευνοούνται.  Τις μέρες των εορτών θα είσαι πολύ κοινωνική. Ταξίδεψε στο εξωτερικό ή μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους που έρχονται από μακριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει αισθησιακή, όμως ξυπνά και συναισθήματα ζήλιας. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 23 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και ο Άρης στο απέναντι ζώδιο να φέρει συγκρούσεις. Η νέα Σελήνη στις 18 είναι βοηθητική στο να δεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και να ξεπεράσεις προβλήματα. Το σίγουρο πάντως είναι πως τις γιορτινές μέρες δεν χάνεις την αισιοδοξία σου. Το 2018 εξάλλου θα δεις αναλυτικότερα τη σχέση σου σε κάθε επίπεδο. Αυτές τις μέρες, βγες, διασκέδασε και κάνε νέες γνωριμίες, όμως μην βιαστείς. Ο ρόλος που παίζει το σεξ στην ερωτική σου ζωή θα είναι καθοριστικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο θα έχεις ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 23 μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες, πρόσωπα από το παρελθόν θα έρθουν στο προσκήνιο. Η νέα Σελήνη στις 18, και αυτή στο απέναντι ζώδιο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις με το ταίρι σου. Τις γιορτινές μέρες κυριαρχεί το πάθος και το θερμόμετρο ανεβαίνει. Σχέσεις που σε έπνιγαν έχουν ήδη τελειώσει. Τώρα ίσως να κυριαρχούν κάποια διλήμματα του τύπου να ξαναγυρίσω πίσω ή να προχωρήσω μπροστά. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, η καθημερινότητά σου είναι όμορφη ακόμα και αν λείπει το πάθος. Αν είσαι μόνη, ένα φλερτ μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανό. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 23 μπορεί να υπάρχει μια σχετική γκρίνια για καθημερινά θέματα. Η νέα Σελήνη στις 18 σε καλεί να στηρίξεις το ταίρι σου. Τις γιορτινές μέρες τα πράγματα θα είναι καλύτερα στην ερωτική σου ζωή. Ο Κρόνος, από τις 20, περνά στο απέναντι ζώδιο και η λογική θα βρίσκεται πάνω από τις επιθυμίες, οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να κάνεις ξεκαθαρίσματα.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη βγες και διασκέδασε, μοιράσου όμορφες  στιγμές με το ταίρι σου. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 23, δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος ή καταστάσεις που είχαν μείνει στη μέση έρχονται στο προσκήνιο. Η νέα Σελήνη στις 18 σταθεροποιεί τα ερωτικά σου, όμως ο Άρης βγάζει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα. Ακόμα και τις γιορτινές μέρες θα ασχολείσαι με κάποιες υποχρεώσεις. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με κάθε τρόπο αν αντιμετωπίζεις προβλήματα. Αν είσαι μόνη, η γοητεία σου θα φέρει έναν σύντροφο που όμως θα κριθεί μετά τον Ιανουάριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη εστιάζεις σε αυτά που σου λείπουν, έχεις ανάγκη την εσωτερική γαλήνη. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 23, μπορεί να μετανιώσεις για τις επιλογές σου και να δυσκολεύεσαι να μιλήσεις, εξετάζεις εξονυχιστικά το παρελθόν σου. Η νέα Σελήνη στις 18 σου δείχνει την πραγματικότητα. Κάνεις τον απολογισμό σου και ξέρεις με ποιους θα πορευτείς παρακάτω. Ανανεώσου και βελτίωσε τις σχέσεις σου. Τις γιορτινές μέρες οι καταστάσεις καλυτερεύουν και σου δίνονται ευκαιρίες. Βγάλε τη γοητεία σου στην επιφάνεια και θα δεις τι μπορεί να καταφέρει!

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ανανεώνεσαι, επικοινωνείς καλύτερα, είσαι εξωστρεφής. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 23 δεν ευνοεί τη γνωριμία με νέα πρόσωπα, σου δίνει όμως δεύτερες ευκαιρίες. Με τη νέα Σελήνη στις 18 μια σχέση σου μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Τις γιορτινές μέρες προσπαθείς να ισορροπήσεις καθότι η ανασφάλειά σου ζητά συνεχώς αποδείξεις αγάπης από το ταίρι σου. Γίνε πιο διαλλακτική για να αποφύγεις τις κόντρες με οικογενειακά πρόσωπα. Βγες, διασκέδασε και κάνε νέες γνωριμίες αν είσαι μόνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη σταθεροποιείς τις σχέσεις σου και στηρίζεις το ταίρι σου. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 23 αναθεωρείς την αξία που έδινες σε κάποια πρόσωπα, νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει εριστική και παρορμητική, η λίμπιντο και η αυτοπεποίθηση ανεβαίνουν στα ύψη και κάνεις νέες γνωριμίες. Χρησιμοποίησε την ενέργειά του για να κάνεις πιο πικάντικη τη σεξουαλική σου ζωή, μην αναλώνεσαι σε γκρίνιες και εκνευρισμούς.  Η νέα Σελήνη στις 18 ξεκαθαρίζει τις καταστάσεις. Τις γιορτινές μέρες τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Κάνε ένα κοντινό ταξίδι με το ταίρι σου, έλα πιο κοντά του ή αν είσαι μόνη, βγες και διασκέδασε, νέες γνωριμίες είναι πιθανές. Το 2018, με τον Δία στο ζώδιό σου, θα αποκατασταθείς ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είσαι εξωστρεφής και αισιόδοξη, ανανεώνεις τις σχέσεις σου και περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 23 κάνεις αναθεωρήσεις και μπορεί να επιστρέψεις σε πρόσωπα του παρελθόντος με τα οποία υπάρχουν ακόμα ανοιχτοί λογαριασμοί. Με τη νέα Σελήνη στις 18, κι αυτή στο ζώδιό σου, ανοίγεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Τις γιορτινές μέρες επιθυμείς τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, επικοινωνείς με πολύ κόσμο και ταξιδεύεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη μπερδεύει τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, αναζητάς τη μοναχικότητα ενώ δεν αποκλείεται να μπερδευτείς και σε μια παράνομη ή μυστική σχέση. Βαθύτερες σκέψεις και φοβίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Μπορεί να νιώσεις απογοήτευση ή να είσαι πιο ευαίσθητη με το ταίρι σου. Θα είσαι όμως πιο δοτική και συμπονετική απέναντι σ’ αυτούς που έχουν την ανάγκη σου. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 23 δυσκολεύει την επικοινωνία και φέρνει παρανοήσεις. Με τη νέα Σελήνη στις 18 ίσως θα μπορούσες να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου, όμως πληγές του παρελθόντος είναι ακόμα ανοιχτές. Τις γιορτινές μέρες, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι διαφορές θα εξομαλυνθούν και θα σου δοθούν ευκαιρίες βελτίωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει αισιόδοξη και βελτιώνεις τις σχέσεις σου. Φιλικά πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο σ’ αυτό. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Κάνε ένα ταξίδι με φιλικά πρόσωπα και θα περάσεις τέλεια.  Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 23, επαναπροσδιορίζεις τους στόχους και τα θέλω σου ενώ μπορεί να συναντήσεις και φίλους από το παρελθόν. Μην προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση αν δεν βεβαιωθείς πως έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό. Η νέα Σελήνη στις 18 πραγματοποιεί ένα όνειρο ή μια επιθυμία σου. Τις γιορτινές μέρες θα είσαι πιο εσωστρεφής.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στις σχέσεις σου. Όμως ο ανάδρομος Ερμής ως τις 23 δυσκολεύει την επικοινωνία με σημαντικά για τη ζωή σου πρόσωπα. Η νέα Σελήνη στις 18 ενισχύει την ανάγκη σου για κάτι πιο σοβαρό στην ερωτική σου ζωή. Τα πράγματα μπορεί να είναι ασαφή και αμφίβολα, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου και τις επιλογές σου και κυρίως μην εξιδανικεύεις για να μην πικραθείς.  Τις γιορτινές όμως μέρες θα βρεις λύσεις σε αισθηματικά θέματα με τη βοήθεια φιλικών προσώπων.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Ζώδια: Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *