19/04/2024

Ετήσιες προβλέψεις 2018 | Όλα όσα θες να μάθεις για τη νέα χρονιά!

0

Οι πιο αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια είναι εδώ!

Εδώ και 10 χρόνια, ο Πλούτωνας κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, μας μεταμορφώνει, μετατρέπει όλα τα εμπόδια που φρενάρουν την εξέλιξή μας σε ανθρωπιστικές αξίες. Θέση στην αλληλεγγύη και την φιλανθρωπία.
Ο Κρόνος τον συναντάει στο ζώδιο του Αιγόκερου και του δίνει ένα χέρι βοηθείας αυτή τη χρονιά. Θα καλέσει, τον καθένα χωριστά σε ένα ειδικό τομέα, να παραιτηθεί από τα περιττά για να επικεντρωθεί στην ουσία.
Ο Ουρανός, από τις 15 Μαΐου, θα μας ξυπνήσει σε μια άλλη οπτική των πραγμάτων στον οικονομικό τομέα αλλά και στους περιβάλλοντες χώρους και αν δεν αλλάξουμε τις συνήθειές μας, αν δεν συνειδητοποιήσουμε την αναγκαιότητα να προστατέψουμε τη Γη και να μοιραστούμε δίκαια με όλους όσα μας δίνει τόσο γενναιόδωρα, μπορεί να μας πιέσει βίαια.
Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) και τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς) θα ζήσουν τα καλύτερα αυτή τη χρονιά της μετάλλαξης.
ΚΡΙΟΣ
ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ
Το 2018 θα ανταμείψει (ευχαριστώ τον Κρόνο!) τις προσπάθειες που έκανες εδώ και 10 χρόνια στον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Αναγνωρίζεσαι, σε εκτιμούν, θα κληθείς να αναλάβεις νέες ευθύνες (το ένστικτο του Ποσειδώνα, η αίσθηση του Πλούτωνα θα οδηγήσουν τις επιλογές σου) αλλά αν βαρεθείς, να περιμένεις κάποιες δυσκολίες. Με το Δία, θα μπορέσεις να μεταμορφωθείς εσωτερικά και να απαλλαχτείς από συμπεριφορές του παρελθόντος που σε εμποδίζουν να ζήσεις αρμονικά το παρών. Διαχείριση κοινών αγαθών, οικονομικές συνεργασίες, λήψη δανείου; Όλα θα διευκολυνθούν! Οι μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά θα έρθουν από τον Ουρανό. Υπό την επιρροή του, από τις 15 Μαΐου, οι αξίες σου μπορεί να αλλάξουν, η οικονομική σου κατάσταση να μεταμορφωθεί. Ότι σου έδινε ασφάλεια μέχρι τώρα δεν ισχύει πια και σε αναγκάζει να δουλέψεις, να καταναλώσεις, να αποταμιεύσεις με διαφορετικό τρόπο, όμως ο ερχομός του Δία στο ζώδιό του στις 8 Νοεμβρίου θα σου επιτρέψει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να κάνεις τα πάντα με χαρά και ορμή.
Έρωτες: Παθιασμένοι στον Ιανουάριο, λαμπεροί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Εμπλουτισμένοι τον Αύγουστο.
Δραστηριότητες: Δεκαπλάσιες φιλοδοξίες από Μάρτιο ως Μάιο.
Οικονομικά: Καλές ευκαιρίες τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο αλλά απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις από τις 26 Ιουνίου ως τις 27 Αυγούστου.
ΤΑΥΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ
Μετά από 84 χρόνια απουσίας, ο Ουρανός επιστρέφει στο ζώδιό σου αυτή τη χρονιά (στις 15 Μαΐου) για να σε ξυπνήσει σε μια άλλη διάσταση ζωής. Αυτό θα μπορούσε να σε ενοχλήσει αν μένεις κολλημένη στις συνήθειές σου και στην τεράστια ανάγκη σου για ασφάλεια. Με τον Πλούτωνα, είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις τα παλιά πιστεύω σου. Άστον να σπάσει παλιά διαγράμματα της ζωής σου για να γίνεις ένας άνθρωπος ελεύθερος και απελευθερωμένος από ανώφελους περιορισμούς. Ο Δίας, απέναντι από το ζώδιό σου ως τις 8 Νοεμβρίου, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τη σπουδαιότητα να είσαι με άλλον για να αντιμετωπίζεις τις αναταράξεις της ζωής και να μην πνίγεσαι. Είναι η στιγμή να παντρευτείς ή να συνεργαστείς αν δεν το έχεις κάνει ακόμα ή να ενισχύσεις τις σχέσεις που έχεις ήδη δημιουργήσει. Τα όνειρά σου, με τον Ποσειδώνα, θα σε ταξιδέψουν αλλά δεν είναι o κατάλληλος καιρός να συζητάς μεγάλα φιλοσοφικά θέματα, σου λέει ο Κρόνος. Προχώρα αρχικά προς το δρόμο της γνώσης για να πλησιάσεις με ένα πιο πραγματικό τρόπο τους στόχους που θα σου δοθούν.
Έρωτες: Πηγή ερωτημάτων (τέλος Ιουλίου ως μέσα Αυγούστου), ανθισμένοι τον Σεπτέμβριο.
Δραστηριότητες: Τύχη (Απρίλιο, Μάιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο). Ενισχυμένη καριέρα (Φεβρουάριο, Ιούλιο). Απόφυγε σημαντικές υπογραφές (από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου).
Οικονομικά: Πιθανή επιστροφή χρημάτων (Απρίλιος, Μάιος). Διευκόλυνση σε συναλλαγές (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).
ΔΙΔΥΜΟΙ
TO AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
Μεγάλη ικανοποίηση από τη δουλειά σου αυτή τη χρονιά (ευχαριστώ Δία!) αλλά μην το παρακάνεις (μπορεί με τον Ποσειδώνα να επικεντρωθείς υπερβολικά στην καριέρα σου). Πάρε το χρόνο σου να χαλαρώσεις ή να κάνεις σπορ για να αποφύγεις το στρες και μην ξεχνάς να φροντίζεις τον αγαπημένο σου, μπορεί να υποφέρει για το λίγο χρόνο που του αφιερώνεις αν είσαι πολύ απορροφημένη από τις δραστηριότητές σου. Ο Ουρανός θα σου επιτρέψει (από τις 15 Μαΐου) να είσαι πιο ξεκάθαρη με τον εαυτό σου μέσα από την αντιμετώπιση κρυμμένων πτυχών της προσωπικότητάς σου. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μέσα από γεγονότα που συναντάς ή μέσα από την επίδραση κάποιων ανθρώπων. Ο Κρόνος, εδώ και δυο χρόνια, σε βοήθησε να βάλεις δομή και να ισορροπήσεις τις σχέσεις σου με αμοιβαιότητα. Θα σε καλέσει τώρα να πας πιο μακριά μέσα από το μοίρασμα των αξιών ή των αγαθών σου. Διαμάχες μπορεί να γεννηθούν αν τα αιτήματα του καθενός δεν είναι σεβαστά αλλά με σωστή κρίση και παραχωρήσεις, θα τις αποφύγεις και μπορεί να δεις στο τέλος της χρονιάς τις προσπάθειές σου να ανταμείβονται.
Έρωτες: Άτακτοι στην αρχή της χρονιάς, γοητευτικοί τον Μάιο, έντονοι τον Οκτώβριο, Νοέμβριο.
Δραστηριότητες: Kαλός μήνας ο Φεβρουάριος. Μεγάλος δυναμισμός τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο. Απόφυγε κάθε σημαντική απόφαση από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου.
Οικονομικά: Καλές ευκαιρίες τον Ιανουάριο, Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ
Με τον Δία, αυτή τη χρονιά, θα τα βλέπεις όλα μεγάλα. Η χαρά σου, ο ενθουσιασμός σου, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα είναι αυξημένα. Οι έρωτές σου, η δημιουργικότητά σου θα ανθίσουν και υπό την ισχυρή επιρροή του Σκορπιού, θα ζήσεις έντονα. Ο Κρόνος που σου ζητούσε εδώ και 14 χρόνια να γίνεις υπεύθυνη του εαυτού σου, σε καλεί τώρα, παρέα με τον Πλούτωνα, να λειτουργείς στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου με έναν αμοιβαίο σεβασμό των αιτημάτων και ενδιαφερόντων του καθενός. Είναι η στιγμή να εδραιώσεις τις δεσμεύσεις σου και να ρυθμίσεις, αν υπάρχει λόγος, τα προβλήματα που υπάρχουν. Ξεπέρασε με τον Ουρανό όλα όσα σε εμποδίζουν να φτάσεις νέους στόχους και ιδανικά. Μη διστάσεις να αποχωριστείς φίλους ή ομάδες όπου εξελισσόσασταν μαζί και που δεν σε ακολουθούν πια στο νέο δρόμο που έχεις χαράξει (ο Ποσειδώνας θέλει να εξελιχτείς με περισσότερη σοφία και πνευματικότητα). Πολύ γρήγορα, νέες γνωριμίες με τις οποίες θα νιώθεις πιο οικεία, θα σε τραβήξουν.
Έρωτες: Έντονοι από Μάρτιο ως Ιούλιο. Επεισοδιακοί Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Δεκέμβριο.
Δραστηριότητες: Μεγάλη δυναμική (από Ιανουάριο ως Μάρτιο), τύχη τον Μάρτιο. Απόφυγε αν είναι δυνατό σημαντικές δεσμεύσεις (από 23 Μαρτίου ως 15 Απριλίου, από 17 Νοεμβρίου ως 6 Δεκεμβρίου).
Οικονομικά: Καλές ευκαιρίες Ιανουάριο και Αύγουστο.
ΛΕΩΝ
ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
Ο Δίας, ως το Νοέμβριο, θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τις βάσεις σου (οικογένεια, σπίτι) και να αισθανθείς μεγαλύτερη εσωτερική σταθερότητα. Άριστη στιγμή για κάθε συναλλαγή ακινήτου ή εργασιών στο σπίτι. Θα ευνοήσει στη συνέχεια την άνθιση των ερώτων σου και της δημιουργικότητάς σου και θα σου βάλει μεγάλα ροζ γυαλιά στη μύτη. Ο Ουρανός θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικές και ξαφνικές ανατροπές, από τις 15 Μαΐου, στην καριέρα σου αλλά αυτό θα είναι για να απελευθερωθείς από τον μαρασμό στον οποίο είχες βυθιστεί. Θα μπορέσεις, με τη βοήθεια του Κρόνου, να βάλεις δομή στις δραστηριότητές σου και τον ελεύθερο χρόνο σου. Θα πρέπει επίσης να νοιαστείς περισσότερο για την υγεία σου, μην αναβάλλεις τίποτα και βελτίωσε την ευεξία σου με σπορ και μια καλύτερη διατροφή. Δυο εκλείψεις στο ζώδιό σου (Ιανουάριος, Αύγουστος) και δυο στο αντίθετο ζώδιο (Φεβρουάριος, Ιούλιος) χρωματίζουν τη χρονιά σου. Επωφελήσου τες για να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να κάνεις όσα αγαπάς και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου κάνοντας ίσως κάποιες παραχωρήσεις.
Έρωτες: Λαμπεροί (Ιανουάριο με Μάρτιο), κολακευτικοί (Ιούνιο, Ιούλιο) και ιδιαίτερα ανθισμένοι από τις 8 Νοεμβρίου.
Δραστηριότητες: Διευκόλυνση στα βήματά σου τον Ιανουάριο, επιτυχία τον Απρίλιο.
Οικονομικά: Δάνεια και οικονομικές τακτοποιήσεις ευνοούνται Φεβρουάριο, Μάρτιο. Χαμόγελα από τον τραπεζίτη σου (Ιούλιο, Αύγουστο).
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Αν δούλεψες πολύ τον εσωτερικό σου κόσμο με τον Κρόνο, εδώ και 10 χρόνια, αν βρήκες με τον Πλούτωνα όσα περίμενες από τη ζωή, θα μπορέσεις τώρα να τα βρεις με τον εαυτό σου, να αγαπήσεις, να αποκαλύψεις στους άλλους τα ταλέντα σου και να εκφράσεις όλο τον πλούτο της δημιουργικότητάς σου ( με μια νέα δουλειά ή μια νέα δραστηριότητα :γράψιμο, ζωγραφική, μουσική…). Εδραιώνεις σταθερές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα (χωρίς να ξεγελαστείς από τις αυταπάτες του Ποσειδώνα στις σχέσεις σου) και βρίσκεις χαρά σε ότι κάνεις. Άσε τον Ουρανό να ανοίξει μια νέα κατεύθυνση. Ξεπέρασε παλιές αντιλήψεις που έκαναν τον κύκλο τους. Ενδιαφέρσου για νέα πράγματα μέσω της φιλοσοφίας ή της πνευματικότητας, ταξίδεψε εκεί που ποτέ δεν έχεις πάει. Ο Δίας θα σε βοηθήσει επίσης να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να δεις τα πράγματα διαφορετικά και μετά τις 8 Νοεμβρίου να βάλεις πιο στέρεη άγκυρα δίνοντας στην οικογένεια όλη σου την προσοχή.
Έρωτες: Μπροστά στη σκηνή Ιανουάριο, Ιούλιο και Αύγουστο. Επιθυμία για εμβάθυνση από 18 Απριλίου ως 6 Σεπτεμβρίου.
Δραστηριότητες: Ντοπαρισμένη από τις εκλείψεις του Φεβρουαρίου και του Ιουλίου. Άριστα βήματα ελιγμών Ιανουάριο, Φεβρουάριο. Συναλλαγές-διευκόλυνση στις σχέσεις σου τον Απρίλιο.
Οικονομικά: Ευνοϊκό κλίμα τον Μάρτιο, μετά από Αύγουστο ως Δεκέμβριο, απόφυγε σημαντικές αποφάσεις από 23 Μαρτίου ως 15 Απριλίου και από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου.
ΖΥΓΟΣ
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Ο Πλούτωνας,εδώ και κάποια χρόνια,ταρακουνάει τις βάσεις σου. Σε ξεγυμνώνει, σε απαλλάσσει από προβλήματα της παιδικής σου ηλικίας που μπορεί ακόμα να σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Αυτή η αναδιάταξη δεν είναι εύκολη-η ωριμότητά σου οφείλεται σε αυτήν- αλλά σου επιτρέπει να ανακαλύψεις μέσα σου ανύποπτο πλούτο που θα σε βοηθήσει να χτίσεις με τον Κρόνο πιο στέρεες και ασφαλείς βάσεις.
Είναι η στιγμή να μετακομίσεις ή να αγοράσεις ένα ακίνητο, να χτίσεις ένα σπίτι ή να διευρύνεις την οικογένειά σου. Θα διαθέτεις τα μέσα με τον Δία για να διαχειριστείς καλύτερα τους πόρους σου και με τον Ουρανό που θα μπορούσε να σε κάνει να επωφεληθείς από μια κληρονομιά ή μια απρόσμενη επιστροφή χρημάτων. Αν η δουλειά σου, υπό την επιρροή του Ποσειδώνα, είναι απογοητευτική, αναρωτήσου σε τι εξυπηρετεί η πίκρα που έχεις στην καρδιά την εξέλιξή σου. Διεύρυνε τον τομέα σκέψης σου με το Δία, προχώρα σε νέους δρόμους γνώσης. Θα σε βοηθήσει, από τις 8 Νοεμβρίου, να δεις ότι δεν έχεις λάβει μέχρι τώρα.
Έρωτες: Ολοκληρωμένοι (Ιανουάριο, Φεβρουάριο). Δυναμικοί από τις εκλείψεις του Φεβρουαρίου, Ιουλίου. Γοητεία στην κορυφή (Αύγουστο, Σεπτέμβριο).
Δραστηριότητες: Επιτυχία από την γοητεία σου (Φεβρουάριο, Μάρτιο), από την τόνωσή σου (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).
Οικονομικά: Σύνεση από 9 Μαρτίου ως 10 Ιουλίου. Άριστα αποτελέσματα τον Δεκέμβριο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Με τον Δία, τον κερδοφόρο στο ζώδιό σου ως τις 8 Νοεμβρίου, διεύρυνε τον τρόπο σκέψης σου, ταξίδεψε εκεί που ποτέ δεν πήγες, απαλλάξου από χρονοβόρες υποχρεώσεις, κάνε δουλειά με τον εαυτό σου και ανακάλυψε ποια είσαι πραγματικά. Κάθε 12 χρόνια έχεις αυτήν την ευκαιρία. Άνοιξε τα φτερά σου, φύγε προς την περιπέτεια, δώσε στην πνευματική σου διάσταση ένα μεγαλύτερο χώρο. Η χαρά θα αυξηθεί. Δόμησε με τον Κρόνο τον τρόπο σκέψης σου, προσπάθησε με τον Πλούτωνα να καταλάβεις καλύτερα πως λειτουργείς εσωτερικά για να διορθώσεις συνήθειες και συμπεριφορές που δημιουργούν προβλήματα επικοινωνίας με το περιβάλλον σου. Να είσαι πιο γλυκιά, πιο προσαρμοστική, θα αποφύγεις τις αναταράξεις που δημιουργούνται από τον Ουρανό, από τις 15 Μαΐου, στη σχέση σου ή τις συνεργασίες σου και θα βιώσεις μια εποικοδομητική σχέση με αμοιβαίο σεβασμό στην ελευθερία του καθενός. Ερωτικά, απόφυγε να ονειρεύεσαι με τον Ποσειδώνα. Οι χαριτωμένοι πρίγκιπες δεν υπάρχουν παρά μόνο στα παιδικά βιβλία.
Ερωτικά: Ρομαντισμός (Φεβρουάριο, Μάρτιο). Πάρε πρωτοβουλίες (Σεπτέμβριο), πάρε το χρόνο σου ( από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου).
Δραστηριότητες: Επιτυχία (από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο). Επανεξέτασε τη θέση σου (από 26 Ιουλίου ως 19 Αυγούστου), προχώρα γρήγορα το Δεκέμβριο.
Οικονομικά: Ασχολήσου με τα οικονομικά σου (από Ιανουάριο ως Μάρτιο), προσοχή κίνδυνος αναγκαστικών εξόδων. Καλά ανοίγματα από 8 Νοεμβρίου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ
Ο Κρόνος σου επέτρεψε, εδώ και 3 χρόνια, να ανακαλύψεις ποια είσαι, τις προσμονές σου στη ζωή, τις προτεραιότητές σου. Αναρωτήσου τώρα, με την ματιά του Πλούτωνα, για την ανάγκη σου για ασφάλεια, για τις αξίες που έχεις. Ανάπτυξε τα ταλέντα σου, τακτοποίησε τα οικονομικά σου( χρησιμοποίησε για τον εαυτό σου ένα ποσό, βάλε χρήματα στην άκρη….) και κατανόησε ίσως, αν δεν νιώθεις ασφαλής με αυτά που διαθέτεις, ότι η πραγματική ασφάλεια βγαίνει από μέσα μας, κανένας δεν μπορεί να σου πάρει την σοβαρότητά σου, την ελαστικότητά σου, την ακεραιότητά σου…Με τον Ουρανό, θα μπορείς, από τις 15 Μαΐου, να απελευθερωθείς από μια δουλειά που δεν σου αρέσει, να γίνεις πιο αυτόνομη στις δραστηριότητές σου, να ανοιχτείς σε νέες ευκαιρίες. Με τον Ποσειδώνα, βρες μια μεγαλύτερη εσωτερική ηρεμία. Η χρονιά σου θα τελειώσει χαρούμενα με τον Δία, που μπαίνει στο ζώδιό σου στις 8 Νοεμβρίου, μετά από 12 χρόνια απουσίας. Η αισιοδοξία του, ο ενθουσιασμός του θα σε συνοδεύουν για ένα χρόνο. Η ζωή θα είναι ωραία. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή!
Έρωτες: Αεράτοι (Φεβρουάριο), λαμπεροί (Μάιο, Ιούνιο).
Δραστηριότητες: Λανσαρίσματα (από Ιανουάριο ως Απρίλιο), σε πλήρη μετάλλαξη (από τις 15 Μαΐου), διευκόλυνση σε επαφές (Ιούλιο, Αύγουστο).
Οικονομικά: Τύχη τον Ιανουάριο, Μάιο και Ιούνιο, σημαντική αναδιάρθρωση (από μέσα Απριλίου ως αρχές Σεπτεμβρίου).
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ
Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σου, ξεκινάει στην αρχή της χρονιάς ένας νέος κύκλος 28 χρόνων. Ποιο δρόμο θα πάρεις; Ρίξε μια μεγάλη και ευγενική ματιά στον εαυτό σου, άκου περισσότερο τις ανάγκες σου, τις προσμονές σου. Ξεκαθάρισε τη ζωή σου, με τον Πλούτωνα, όλα όσα σε εμποδίζουν να προχωρήσεις, απελευθερώσου από υποχρεώσεις που τρώνε τον ελεύθερο χρόνο σου και βάλε δομές! Προσοχή! Αν δεν κοιτάξεις τον εαυτό σου, η κούραση θα σε κυριεύσει! Πάρε βοήθεια από ένα θεραπευτή, από αδερφικούς φίλους για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να τον εκτιμήσεις. Με τον Ουρανό, μπορεί, από τις 15 Μαΐου, να ξυπνήσει η δημιουργικότητά σου, να πάρεις το ρίσκο να ριχτείς σε νέες δραστηριότητες, να βάλεις τέλος σε μια σχέση που σε πνίγει ή να κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία. Με τον Ποσειδώνα, μοιράσου με τα κοντινά σου πρόσωπα τα όνειρά σου και τα ιδανικά σου. Με τον Δία, από τις 8 Νοεμβρίου, δώσε χώρο στον εσωτερικό σου κόσμο και βρες την ηρεμία της ψυχής σου.
Έρωτες: Παιχνιδιάρικοι (Ιανουάριο), συγχυσμένοι (από 15 Μαΐου), άτακτοι (Ιούνιο, Ιούλιο).
Δραστηριότητες: Προσπάθησε πολύ (Απρίλιος, Μάιος), επιτυχία (Αύγουστος, Σεπτέμβριος), καλές διαπραγματεύσεις, υπογραφή συμβολαίων (Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος).
Οικονομικά: Δυναμικά από τις εκλείψεις (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούλιο, Αύγουστο), λανσαρίσματα από τις 19 Αυγούστου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΖΗΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ
Ο Ουρανός διώχνει τα αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος που βαραίνουν τη ζωή σου και σε ξυπνάει, από τις 15 Μαΐου, σε έναν νέο κόσμο. Απρόβλεπτα εξωτερικά γεγονότα (γέννηση, θάνατος, μετακόμιση…) μπορεί να ταρακουνήσουν τα θεμέλιά σου (σπίτι, οικογένεια) αλλά δεν θα είναι παρά το ορατό μέρος του παγόβουνου των εσωτερικών σου αλλαγών, κινούμενο από την ανάγκη σου για μεγαλύτερη ανεξαρτησία και ελευθερία. Με τον Κρόνο, θα μπορέσεις να τελειώσεις ότι έχεις αφήσει στη μέση, να σκεφτείς, σε συντονισμό με τον Πλούτωνα, τις αποτυχίες σου, τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, τις προσπάθειες και τις θυσίες που έκανες για να φτάσεις τις κορυφές που επιθυμούσες και να δεις ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσεις. Με τον Δία, θα μπορέσεις να προοδεύσεις, να αναγνωριστείς για αυτά που έκανες, να πάρεις το ρίσκο να οριοθετηθείς, να ταξιδέψεις ή να κάνεις μια εκπαίδευση για να διευρύνεις τις δραστηριότητές σου (στο εξωτερικό;). Από τις 8 Νοεμβρίου, τα όνειρά σου, οι ελπίδες σου θα πραγματοποιηθούν και τα σχέδιά σου θα αναπτυχθούν.
Έρωτες: Ντοπαρισμένοι από τις εκλείψεις (Ιανουάριο, Αύγουστο), καλή αρμονία (Απρίλιο, Μάιο), καυτό καλοκαίρι.
Δραστηριότητες: Ξυπνάει η τόλμη (με τις εκλείψεις του Φεβρουαρίου, Ιουλίου), η τόνωση στην κορυφή (από Μάιο ως Αύγουστο). Η τύχη σου χαμογελά (Μάιο, Ιούνιο).
Οικονομικά: Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Ευνοϊκές συναλλαγές (Φεβρουάριο, Μάρτιο, Ιούλιο, Αύγουστο).
ΙΧΘΥΕΣ
ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ
Με τον Δία, θα αισθανθείς ικανή να αναποδογυρίσεις βουνά αυτή τη χρονιά. Θέλεις να μελετήσεις, να ταξιδέψεις, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους, να ανοιχτείς περισσότερο στη φιλοσοφία και την πνευματικότητα για να προοδεύσεις. Χάρις στον Κρόνο, το πρεστίζ που απέκτησες στην καριέρα σου τα τελευταία 2 χρόνια, θα συνεχίσει να σε προβληματίζει αλλά θα θέλεις να μοιραστείς τις εμπειρίες σου, τις γνώσεις σου και τις ικανότητές σου με τους άλλους, να τις ενσωματώσεις με τον Πλούτωνα, στις ομάδες που εξελίσσεσαι. Μπορεί να σου δοθεί η αρχηγία μιας ομάδας. Οι φιλίες σου επικεντρώνονται σε αυτές που ανταποκρίνονται στα ιδανικά που υπερασπίζεσαι. O Ουρανός θα ανανεώσει τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σου. Οι αρνητικές σκέψεις σου θα ξεκαθαριστούν, η ματιά σου για τη ζωή θα αλλάξει. Οι νέες τεχνολογίες μπορεί να σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Θα τρέχεις σε κάθε πλευρά, πολύ απασχολημένη. Η χρονιά σου θα κλείσει όμορφα. Δούλεψε σκληρά! Οι προσπάθειές σου, από τις 8 Νοεμβρίου, θα ανταμειφθούν.
Έρωτες: Τονωτικοί (Φεβρουάριο, Μάρτιο), τρυφεροί (Μάιο, Ιούνιο), δυναμικοί από την έκλειψη του Ιουλίου.
Δραστηριότητες: Διευκόλυνση (Ιούνιο, Ιούλιο), φρένο στον κινητήρα από 26 Ιουλίου ως 19 Αυγούστου. Θάρρος που ανταμείβεται (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).
Οικονομικά: Διευκόλυνση στις συναλλαγές (Φεβρουάριο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο). Πάρε το χρόνο σου (από 24 Μαρτίου ως 16 Απριλίου).

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *