Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου: Κατά πλειοψηφία το θέμα για καζίνο και άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα [Video]

0

Λήψη Απόφασης επί της δικονομικής θέσης που θα τηρήσει ο Δήμος επί της αίτησης υπαγωγής της Κ/ΞΙΑΣ “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. Ο.Τ.Α. – ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. – ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ” στο άρθρο 99 επ. του Πτωχευτικού Κώδικα,
καθότι η ανωτέρω αίτηση θα συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου στις 22/3/2017. Έτσι γράφτηκε το θέμα στο θεματολόγιο της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης.
Τελικά κατά πλειοψηφία ύστερα από ποικίλες τοποθετήσεις εκτενείς ή και περιεκτικά σύντομες, ουσιαστικές ή με στόχο άλλο από τον ζητούμενο, με επίδειξη γνώσης πληροφορίας που θα μπορούσε και να μην την μοιραστεί αυτός που την ήξερε με το ευρύ κοινό, με ισορροπίες ανάμεσα σε “κρίμα που με απέκλεισαν” και “ναι είμαι και θα παραμείνω παλικάρι” εκτυλίχθηκε το σημερινό συμβούλιο.  Ευτυχώς που δεν μίλησαν και δημότες , εκεί θα κατασκήνωναν σύμβουλοι και κοινό ως το πρωί. Τέλος πάντων πολλά ειπώθηκαν που θα σας τα σερβίρουμε σε μικρές δόσεις στη συνέχεια, προς το παρόν το ανωτέρω ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Μαντέψτε ποιος καταψήφισε, μαντέψτε ποιος κράτησε ουδέτερη στάση, μαντέψτε ποιος αποχώρησε. Μαντέψατε; Δείτε τώρα το βίντεο :

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *